TL;DR: Харесвате таблета и лаптопа си? Вече не е необходимо да

...
TL;DR: Харесвате таблета и лаптопа си? Вече не е необходимо да
Коментари Харесай

Този Lenovo Chromebook 2-в-1 в почти перфектно състояние вече е под $100!

TL;DR:  Харесвате таблета и преносимия компютър си? Вече не е належащо да ги носите настрана. Можете да имате най-доброто от двата свята с този като нов Chromebook Lenovo, в този момент единствено $99,97 до 24 март!

Намирането на идеалния баланс сред функционалност, досегаемост и надеждност може да бъде предизвикателство, когато става въпрос за устройства. Един страховит софтуерен хак търси освежен модел, който да дава отговор на вашите потребности.

Ако имате потребност от портативно устройство за компютърни потребности на работа, в учебно заведение или вкъщи, този освежен Chromebook 2 в 1 от клас „ А “ на Lenovo може да бъде противник. Има опция за сензорен екран и може да се трансформира в режим на преносим компютър или таблет, с опция за слагане в палатка или стойка. Можете да имате най-хубавото от всеки таблет и преносим компютър в едно единствено за $99,97 (общ. $475) до 24 март!

Оборудван с мощен процесор Intel, 4 GB RAM и бърз 32 GB SSD, този Chromebook от 2-ро потомство Lenovo обезпечава продуктивността, от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР